Kevin De Bruyne doet iedereen goed schrikken: Hij wil naar heel verrassende club verhuizen
PMN
Kevin De Bruyne doet iedereen goed schrikken: Hij wil naar heel verrassende club verhuizen
Foto: Photo News

Kevin De Bruyne staat momenteel geblesseerd aan de kant. Allicht keert hij pas volgend jaar weer terug. Er is verrassend nieuws over hem.

Op dit moment staat Kevin De Bruyne geblesseerd aan de kant en het lijkt erop dat hij pas volgend jaar weer terugkeert op het veld. Er gaan nu geruchten dat De Bruyne mogelijk de overstap maakt naar Al-Nassr.

De Bruyne lijkt niet weigerachtig te staan tegenover deze mogelijke transfer naar de Saoedische club. Hij zei eerder al begrip te hebben voor spelers die op aanbiedingen ingaan wanneer ze naar het einde van hun carrière toe gaan en er gewoon geen nee op kunnen zeggen, vooral als het salarisbedrag vijf of zes keer hoger is dan wat ze ergens anders kunnen verdienen.

Als De Bruyne zou instemmen met deze transfer, zou hij ook ploeggenoot worden van niemand minder dan Cristiano Ronaldo. Dit zou natuurlijk een fantastische en opwindende combinatie zijn voor voetballiefhebbers over de hele wereld.

Natuurlijk is het op dit moment nog niet bevestigd of De Bruyne daadwerkelijk de overstap zal maken naar Al-Nassr. Fans zullen moeten afwachten hoe de situatie zich ontwikkelt en welke beslissing De Bruyne uiteindelijk zal nemen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.