Sylver schittert op Night of the Proms: "Mensen kunnen horen wat ik al 20 jaar bedoel"

door: WVDS
YouTube
Video bron: YouTube

Sylver was één van de topacts tijdens de Summer Edition van The Night of the Proms in Koksijde. Silvy De Bie keek er geweldig naar uit om met het live-orkest te spelen. Wout Van Dessel voorspelde dat de popmuziek van Sylver overeind zou blijven met een live-orkest en hij kreeg meer dan gelijk.

"Voor ons is dit een verademing. Na anderhalf jaar mogen we eindelijk opnieuw buiten, dus dat is heel plezant. Dit is onze tweede show sinds we opnieuw mogen optreden", vertelt Silvy De Bie aan Showbizz24.

"Ik ben heel trots en vereerd dat ik de Night of the Proms mag doen. Optreden met heel dit live-orkest is fantastisch. Het gevoel op het podium te staan met al die strijkers achter jou, dat is geweldig. Het is een heel mooie manier om terug te beginnen."

"Wij hebben altijd popsongs geschreven in de overtuiging dat een goede song overeind blijft in eender welke productie. Daarom zijn we zo blij dat we dit op de Night of the Proms mogen bewijzen", vult DJ Wout aan.

"De mensen kunnen dan eindelijk eens horen wat ik al 20 jaar lang bedoel. Goede popmuziek blijft overeind en het is heel verfrissend om een nummer in een nieuwe productie te steken, heel verrassend."