Interview Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ ziet kosten enorm stijgen en grijpt in: Ze geeft zeer nuttige energietips
WVDS

Nuria Gilizintinova (34) en Stijn Van Poucke (44) uit ‘Blind Getrouwd’ hebben ondertussen twee jonge zoontjes Théodore en Victor. Met een gezin van 4 is besparen natuurlijk heel belangrijk in een tijd waarin zowel de prijzen van voeding als energie de pan uitrijzen. En dat doen ze zeker. 

“Wij hebben met onze verbouwingen heel bewust voor gas gekozen, een half jaar later bleek dat niet zo een top idee”, vertelt Nuria al lachend in het gesprek met Showbizz24. 

“Dan zie je ‘100% duurder’ en dan slik je toch even.” Om de enorm hoge gasprijzen te omzeilen heeft Nuria een oplossing gevonden. Zo gebruikt ze nu heel bewust veel meer haar microgolfoven. 

“Er zijn heel wat recepten die je in de microgolfoven kan klaarmaken. Daar ga ik nog enkele post over maken in de toekomst. We gaan ook bewuster om met eten. Vroeger was er altijd overvloed, nu zorgen we er bewust voor dat er zo weinig mogelijk verspilling is van eten.”

Daarnaast zet het gezin de thermostaat ook zachter en op vlak van water zijn ze ook minder gaan verbruiken. “Ik neem bijvoorbeeld een bad minder en douche me sneller”, vertelt Nuria. 

Ontdek in onderstaande video wat Nuria en haar gezin nog allemaal doet om te besparen. En welke uitdagingen Nuria als verpleegkundige nog op ons af ziet komen de komende winter. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.