Natalia heeft een boodschap voor haar vriend & Julie Vermeire deelt intieme foto
Natalia heeft een boodschap voor haar vriend & Julie Vermeire deelt intieme foto
Foto: VTM

De showbizzwereld stond ook vandaag niet stil. Staf Coppens had pech, Julie Vermeire deelde een intieme foto, de zus van Bart De Pauw reageert en Natalia heeft een boodschap voor haar vriend.

Staf Coppens is momenteel even terug uit Zweden om de ‘Code Van Coppens’ op te nemen. Toen hij met zijn broer Maarten squash speelde, ging het mis. Hij scheurde zijn achillespees en moest geopereerd worden. Of het ongeluk invloed zal hebben op de opnames is nog onduidelijk. 

Julie Vermeire deelde een intieme foto met haar vriend Laurins Dursin op Instagram. Deze zomer zagen we ze nog samen aan het werk op Play4 in ‘De Redders’. “You “lift” me up”, schrijft Julie bij de foto’s. Toepasselijk, want die zijn in de lift zijn genomen. 

Sofie, de zus van Bart De Pauw doet een pijnlijke uitspraak over haar broer. “Ze hebben Bart geraakt in zijn kern, in zijn humor. Ze hebben hem voor een stuk kapotgemaakt. 't Is niet meer mijn broer zoals ik hem kende. Ik vond hem altijd op z'n grappigst bij ons aan de keukentafel en die momenten zijn we voorgoed kwijt."

En Natalia en haar vriend Frederik hebben vandaag iets te vieren. Ze zijn vandaag drie jaar samen. Op Instagram postte ze een aantal prachtige foto’s op het strand, samen met hun dochtertje Bobbi-Loua. Ze poseert in haar bikini, zo pronkt ze met haar zwangere buik. “Ik ben zo trots op jou, op ‘ons’”, schrijft de zangeres onder de foto’s. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.