Interview Marie Vinck over uitzonderlijke opnamesituaties tijdens nieuwe film 'Ritueel': “Normaal tien jaar voor nodig”
WVDS

De nieuwe film 'Ritueel' van Hans Herbots is uit. Tijdens de première vertelde Marie Vinck (39) over haar rol als 'Kiki' in de misdaadthriller. 

"Ik moest dingen doen waar je normaal 10 jaar ervaring voor nodig hebt en die moest ik in recordtempo aanleren, dat was best pittig", vertelt Marie aan Showbizz24 over haar rol. In de film 'Ritueel' speelt ze Kiki, een forensisch duiker, die worstelt met haar verleden. 

Verschillende scènes in de film spelen zich af in het water. “Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Je zit zelf vijf à zes meter onder water en de regisseur staat boven.” 

“Ze proberen dan met ons te communiceren met codetaal, tikjes tegen de muur om te zeggen wat we juist moeten doen", vertelt Marie over de wel heel bijzondere opname omstandigheden.

Marie sprak ook vol lof over het team: "Ik heb echte vrienden gemaakt. Dat is uitzonderlijk. Dat gebeurt niet bij elk project."

Na een dag alles geven komt Marie dan thuis bij een dochtertje van vijf. “Je geeft jezelf de hele dag helemaal en je komt totaal leeg thuis. Maar met een klein kindje in huis is het niet echt tot rust komen. Ik ben dan blij om bij haar te zijn, maar ik blijf dan nog wel bezig.”

Wil je weten wat er nog op Marie Vinck haar wensenlijstje staat, bekijk dan zeker zelf de video hieronder. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.