Video Laurins Dursin wil wat kwijt over de reacties die hij en Julie Vermeire krijgen

Op de set van ‘De Redders’ sloeg de vonk tussen Laurins Dursin (27) en Julie Vermeire (23) over. Het verliefde koppel komt sindsdien regelmatig voorbij op sociale media met romantische plaatjes. Hun TikTok-filmpjes zijn dan ook een hit.   

Over die video’s met zijn vriendin Julie Vermeire vertelt Laurins Dursin aan Showbizz24: “Meestal gaat dat heel spontaan. We zien een tof filmpje of idee en doen het gewoon. Het is nooit een opdracht. Meestal komt het uit spontaniteit en dat is volgens mij het beste.”

Helaas krijgt het koppel soms ook te maken met negatieve reacties. “Wanneer er een persoonlijke aanval komt is dat natuurlijk nooit leuk om te lezen. Je bent er snel overheen, maar toch is het jammer dat mensen hun zuurheid verspreiden. Gelukkig krijgen we ook de positiviteit die we uitsturen terug”, aldus Laurins. 

Over ‘De Redders’ heeft de acteur trouwens goed nieuws: “Er komt een tweede seizoen. We hebben 40 afleveringen opgenomen, waarvan er nog maar 16 werden uitgezonden.”

Ben je verder nog benieuwd of Laurins ooit net zoals Julie zou willen meedoen aan ‘Dancing With The Stars’? Wat hij het meest apprecieert in zijn vriendin? En hoe het gaat met hondje Sunny? Bekijk dan het volledige gesprek in de video hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.