Karen Damen krijgt kritiek: "Niet voor iedereen"
Karen Damen krijgt kritiek: "Niet voor iedereen"
Foto: Play4

Karen Damen en haar zus Kirsten hebben een webshop opgericht, ‘Kristina Knitwear’. Ze verkopen er gebreide truien. Maar fans reageerden teleurgesteld.

230 tot 360 euro voor een trui vinden ze teveel. Karen Damen verantwoorde hun bewuste keuze. Er worden kwalitatieve, natuurlijke en duurzame materialen gebruikt. De truien zijn ook in België gemaakt. Vandaar de duurdere kost. 

Elisabet Haesevoets van de ‘Mol’ is gisteren bevallen van een dochtertje. De baby heet Charlize. “Een droom van een baby en de broertjes zijn supertrots”, schrijft ze op Instagram.

Koen Crucke en zijn man Jan zijn vandaag 53 jaar samen. En om dat te vieren maken ze samen appelcake, dat liet hij weten op Instagram Stories. 

Natalia was onder de indruk van haar dochtertje Bobbi-Loua. Op Instagram Stories deelt ze beelden van op de kermis. Het meisje heeft geen moeite met eendjes aan de haak te slagen. "Ik weet niet waar ze het geleerd heeft, maar dit ging echt te vlot", schreef de zangeres.

En Zita Wauters laat weten in Dag Allemaal dat ze zich niets aantrekt van wat de mensen zeggen. Als dochter van Koen Wauters en Valérie De Booser krijgt ze extra aandacht. “Ik moest het zelf doen. Ik had de hulp van mijn ouders niet nodig, ik heb er ook niet naar gevraagd”, zegt Zita. 

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.