James Cooke blikt vooruit op spannende en mysterieuze voorstelling ‘Moord op de Oriënt Express’
WVDS

In het toepasselijke stoomtreinmuseum van Maldegem werd op 27 september de cast van het stuk  ‘Moord op de Oriënt Express’ voorgesteld. Rasacteur Warre Borgmans zal de legendarische detective Hercule Poirot vertolken.

Wanneer er een moord gebeurt op de luxueuze trein ‘The Oriënt Express’ zijn alle ogen gericht op de legendarische detective Hercule Poirot om het mysterie op te lossen. De moordenaar bevindt zich namelijk nog onder de vele gasten. 

Onder meer Barbara Sarafian, Ianthe Tavernier, Martijn Claes, Lennart Lemmens, Sid Van Oerle, Marilou Mermans, Jan Schepens, Vicky Florus en Pascal De Witte vervolledigen deze absolute topcast. 

James Cooke, producent bij Backstage Producties, blikt al positief vooruit naar deze theatervoorstelling. "Deze cast blinkt uit in variatie en talent”, klinkt het enthousiast. Dat Warre Borgmans de hoofdrol op zich neemt, geeft James vertrouwen in een bijzonder spannende en mysterieuze voorstelling. 

“Ik weet dat Warre Borgmans de uitdagende rol van Hercule Poirot op zijn eigen manier geloofwaardig zal vertolken met veel respect voor het kleurrijke, excentrieke personage dat met zoveel liefde door Agatha Christie werd neergepend."

‘Moord op de Oriënt Express’ zal vanaf 18 november te zien zijn in Theater Elckerlyc in Antwerpen. HIER vind je alle informatie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.