Interview Guy Swinnen gebeten door eigen hond: “Dan was ze er misschien nu niet meer geweest”
WVDS

De meeste mensen die de foto van Guy Swinnen op Instagram zagen, waren toch wel wat ongerust. Op de foto staat de hand van Guy, duidelijk rood en opgezwollen. Er zijn ook een aantal wonden te zien. Dat blijken tandafdrukken te zijn van zijn hond Fanny, een kortharige Bordercollie. Guy laat in een interview met onze redactie weten dat het er erger uitziet dan het is.

“Koen en ik waren enkele weken geleden te gast in de Q-ochtendshow”, vertelt Jonas. “We beloofden toen dat we die zouden presenteren als de luisteraars binnen een week 5.000 tickets zouden kopen voor Rode Neuzen Dag XL op 29 november. Dat bleek snel gebeurd.” Intussen zijn trouwens álle 15.000 tickets voor Rode Neuzen Dag XL in het Sportpaleis de deur uit.

Die show wordt een groots spektakel. Openingsact is de Britse wereldster Mabel, dochter van Neneh Cherry, die dit jaar een grote hit scoorde met ‘Don’t Call Me Up’. Ook Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence komt zijn ‘Arcade’ zingen. Voorts passeren Ibe, K3 en Blackwave.

Jonas Van Geel leidt het hele spektakel samen met Koen Wauters in goede banen. In de loop der jaren zijn de twee hechte collega’s geworden. “Vrienden zelfs, zou ik durven te zeggen”, aldus Jonas. “Al is onze manier van werken heel verschillend. Ik ben meer van de Sturm und Drang, terwijl Koen net heel veel rust uitstraalt. Het zijn twee heel verschillende energieën die volgens mij samen perfect matchen”, aldus Jonas.

Meer nieuws

Meer nieuws

.