Video Fabrizio Tzinaridis deelt vanavond zijn laatste roos uit in 'De Bachelor': "Dit wijst erop dat zijn relatie niet lang zal duren"
Fabrizio Tzinaridis deelt vanavond zijn laatste roos uit in 'De Bachelor': "Dit wijst erop dat zijn relatie niet lang zal duren"
Foto: Play4

‘De Bachelor’ komt vanavond tot een einde. Vijftien dames startten het avontuur in Griekenland, nu blijven er nog twee dames over: Margaux en Madieke. Met wie Fabrizio Tzinaridis verder zal gaan, weten we vanavond.

"Madieke lijkt naar mijn gevoel toch net iets meer kans te maken op basis van wat we de afgelopen weken zagen. En de kijkers lijken het daarmee eens. In polls is het de Nederlandse die telkens de meeste stemmen krijgt", voorspelt onze showbizzwatcher over 'De Bachelor'. 

"Met Margaux was de klik er wel meteen. Maar Fabrizio’s gevoel bij haar kreeg een deuk door dingen die hij van andere vrouwen hoorde. Enerzijds was er Vanessa die vertelde dat Margaux nog samenwoont met haar ex, anderzijds de uitspraak dat ‘de eerste die haar benen open doet de roos krijgt’."

Zal Fabrizio dan 'de ware' vinden via het programma? "Ik vrees ervoor. Er zijn een paar signalen die ons toch doen vermoeden dat een relatie tussen hem en zijn uitverkorene geen lang leven beschoren zal zijn", aldus onze showbizzwatcher.

Welke signalen en uitspraken dat zijn, vertellen we in onze video hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.