Interview Ex-Big Brother-deelnemer zorgt voor primeur in België: “Is hier nog niet gebeurd"
WVDS
Ex-Big Brother-deelnemer zorgt voor primeur in België: “Is hier nog niet gebeurd"
Foto: GoPlay

Hij deed in het voorjaar van 2022 nog mee aan het programma 'Big Brother' en organiseert nu zijn eigen evenement. Kristof Timmermans vertelt er alles over in een interview met Showbizz24.

Na zijn avontuur in ‘Big Brother’ heeft Kristof zijn leven weer in de normale modus staan. Zo geeft hij terug les en bouwt verder aan zijn muziekcarrière. 

En hij onderneemt een nieuwe stap in zijn carrière door zijn eigen evenement te organiseren. 'Feest Op Het Leven' is de naam van het evenement dat Kristof organiseert. 

Op 1 oktober is het zover. Het feest gaat door in zijn eigen geliefde Stabroek. "Er zijn altijd feesten of live optredens, maar die twee samenbrengen is hier nog niet gebeurd", verduidelijkt Kristof het concept van ‘Feest Op Het Leven’. 

Onder meer Steve Tielens, John-Paul Chacon en Kristof zelf onder de artiestennaam Kristof Carpentier staan op de line-up van het evenement. Het feest gaat na afloop verder met twee dj's. "Kaartjes zijn €12,5 en plezier is sowieso inbegrepen", grapt Kristof. 

Voor meer informatie kan je altijd terecht op het facebookevenement.

Wil je het volledige interview zien? Bekijk dan onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.