Interview ‘Big Brother’-winnaar Salar eerlijk over cruciaal kantelmoment in het spel: “Dat werkte niet voor mij”
WVDS

Salar Abbasi Abraasi (27) deed afgelopen seizoen mee aan ‘Big Brother’ en won in de finale van het spel tegen Kristof en Grace. Maar waarom heeft nu net hij het experiment gewonnen?

“Ik heb het programma twee keer opnieuw gekeken. Ik was mezelf en mentaal heel sterk”, zegt Salar over zijn eigen deelname aan ‘Big Brother 2022’ aan Showbizz24. 

Zelf ging hij er überhaupt niet vanuit dat hij zou winnen. “Tot de laatste seconde op de bank dacht ik: ‘Ik ga toch niet winnen’. Dat is mijn voordeel geweest. Vanaf week twee ben ik beginnen genieten.”

Hoewel Salar heel tactisch aan het spel begon. “Ik kwam heel heftig binnen. Van dag één wilde ik het tactisch spelen. Maar al snel merkte ik dat het niet werkte voor mij.”

“Op een gegeven moment stond ik elfde in de ranking van de kijkers thuis en toen kwam de gedachte: ‘Ik ga niet eens in de buurt van de finale komen. Ik ga gewoon lol maken en dat heeft voor mij heel veel goeds gedaan.”

In onderstaand interview vertelt Salar ook wat het gevaar kan zijn om zo lang in ‘Big Brother’ te zitten en welke invloed het spel kan hebben.

Meer nieuws

Meer nieuws

.