Video Average Rob wil wat duidelijk maken: “Wij entertainen soms zelfs meer mensen dan tv-zenders”

Robert Van Impe ken je waarschijnlijk beter als Average Rob. Onlangs viel de 30-jarige contentmaker nog in de prijzen als ‘beste Youtuber’. Een award die hij ontving op De Jamies, waar Vlaamse online videomakers een podium krijgen.  

Aan Showbizz24 vertelt Average Rob hoe blij hij is met het platform voor online contentmakers: “Ik vind dat meer dan terecht, omdat nu bijna alles online gebeurt. Wij entertainen soms zelfs meer mensen dan tv-zenders, dus ik vind het niet meer dan normaal dat er voor dit soort dingen ook prijzen worden uitgereikt.”

“Natuurlijk zijn prijzen niet het belangrijkste, maar het is wel mooi dat er erkenning komt”, gaat Average Rob verder. Met een 70-tal video’s lijkt zijn creativiteit en inspiratie eindeloos. Maar vanwaar blijft hij die halen?

“De inspiratie komt vooral uit onszelf. We proberen ons niet te hard te spiegelen aan de rest. We doen eigenlijk écht wat we leuk vinden. Ik heb dan ook een heel goed team. Milan, mijn cameraman, is één van de beste in Europa en mijn broer Arno is de grappigste die ik ken.”

Benieuwd naar het zotste avontuur van Average Rob? Hoe hij niet vermomd was in ‘The Masked Singer’, maar het programma toch zijn voordeel speelde? En met wie hij héél graag zou willen samenwerken? Bekijk dan het interview hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.