‘Actrice uit 'Familie' is ideale vriendin voor Junior Planckaert’

Junior Planckaert zien we binnenkort als felbegeerde vrijgezel in 'Junior op zoek naar de liefde' op één. Vrijgezelle dames kunnen zich alvast inschrijven. Maar om het hart van Junior te veroveren moet je aan heel wat eisen voldoen. Wij vroegen ons af welke BV's er in zijn perfecte plaatje zouden passen.

Ella Leyers zou zo wel eens een match kunnen zijn voor Junior Planckaert. De familie Planckaert houdt van een portie humor. En dat ontbreekt bij de actrice zeker niet. Dat bewees ze onder andere in 'Tegen de Sterren op'. Ella is al sinds 2019 vrijgezel, dus wie weet komt de Leyers-clan binnenkort bij Château Planckaert op bezoek.

Als tweede optie denken we aan presentatrice Julie Van den Steen. Ze straalt vrolijkheid, sympathie en warmte uit. Net zoals haar potentiële schoonfamilie. Wij zien haar alvast vriendinnen worden met Stephanie Planckaert, de zus van Junior. 

Jasmijn Van Hoof en haar 'Familie'-collega David Cantens waren ongeveer een jaar samen toen ze eerder dit jaar uit elkaar gingen. We zien de actrice een uitstekende Planckaert worden. Christa, Stephanie en Magali zijn heel naturelle dames. Jasmijn kennen we ook als een natural beauty. Ze past perfect in het rijtje Planckaert-dames. 

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.