Delhaize biedt producten aan met grote korting: Tot -40%
PMN
Delhaize biedt producten aan met grote korting: Tot -40%
Foto: Photonews

Zondag vieren we Pasen. Ongetwijfeld gaan er dan ook weer heel chocolade-eieren gegeten worden. Veel kinderen rapen die eerst in de tuin.

Delhaize speelt volop in op Pasen. De supermarkt heeft speciaal voor deze feestdag een ruim assortiment Keltisch lamsvlees in de winkels liggen. Verder vind je er in de winkelrekken voor Pasen uiteraard lekkere paaseitjes.

Het Keltisch Lamsvlees bevat het grootste deel van het assortiment. “Bij Delhaize streven we ernaar om authentieke kwaliteitsproducten aan te bieden die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Ons Keltisch lamsvlees is daar een perfect voorbeeld van", zegt Jasmin Nieuwejaers, aankoper vlees bij Delhaize. "We zijn trots op onze langdurige samenwerking met boeren als trouwe partners, om onze klanten producten van uitzonderlijke kwaliteit te kunnen bieden. "

En bij een paasmaaltijd hoort natuurlijk ook een lekker glaasje wijn. Tot 10 april doet Delhaize een grote actie op de wijnen. Het biedt een assortiment schuimwijnen aan met promoties tot -40% of 1+1 op een selectie van 175 referenties.

Champagne Vranken Premier Cru, Rioja Faustino V Reserva en Bordeaux Château Floréal Laguens verkopen momenteel heel goed. Dit jaar worden ze allemaal in 1+1-formule aangeboden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.