Willem-Alexander en Maxima schenden de coronaregels op vakantie

door: SLO
Afbeelding bron: Photonews

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben zich tijdens hun vakantie in Griekenland niet aan de regels voor corona gehouden. Er zou een foto hiervan circuleren op het internet.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brachten hun vakantie onlangs door in Griekenland waar ze een buitenverblijf hebben. Maar ze hielden zich daar niet altijd even goed aan de coronamaatregelen zo blijkt.

Op het internet circuleert er een foto waarop Willem-Alexander te zien is met een mondkapje in zijn rechterhand. De foto was blijkbaar gemaakt voor een privé-fotoalbum tijdens een etentje op restaurant. Men contacteerde ook de maker van de foto die vertelde dat het schenden van de coronaregels ‘een foutje’ was.

Het koningspaar reageerde via Twitter op hun overtreding: “In media verscheen een foto waarop we te weinig afstand houden. In de spontaniteit van het moment hebben we daar niet goed op gelet. Dat hadden we natuurlijk wel moeten doen. Want ook op vakantie is naleven van coronaregels essentieel om het virus eronder te krijgen.”