Wel heel verrassend: Deze leden van de koninklijke familie zijn koning Albert nog niet gaan bezoeken in het ziekenhuis
PMN
Wel heel verrassend: Deze leden van de koninklijke familie zijn koning Albert nog niet gaan bezoeken in het ziekenhuis
Foto: Photonews

De 89-jarige koning Albert is opgenomen in het ziekenhuis. Hij werd dinsdagochtend naar het Saint-Luc-ziekenhuis in Woluwe gebracht. De vorst vertoonde tekenen van uitdroging.

Aangezien koning Albert op leeftijd is mag er geen risico genomen worden met uitdrogingverschijnselen. Daarom werd er ook meteen medische hulp gevraagd. Gelukkig kwam er snel nieuws dat koning Albert het relatief goed stelde.

Het was schrikken voor de koninklijke familie, maar ook veel andere landgenoten schrokken gisteren toen ze het nieuws vernamen. De vorst zal nog minstens twee dagen in het ziekenhuis moeten blijven. De dokters zeiden hem dat hij moet aansterken. Bovendien willen ze geen enkel risico nemen.

Koning Albert kreeg dinsdag al heel wat bezoek in het ziekenhuis. Iedereen is heel erg begaan met hem, niet in het minst zijn familie. Desondanks waren er toch opmerkelijke leden van de koninklijke familie die hem niet kwamen bezoeken.

Het Laatste Nieuws meldt dat prinses Astrid, die een heel nauwe band heeft met haar vader, hem niet is gaan bezoeken. Zij zit in het buitenland en blijft daar vooralsnog. En wie koning Albert ook niet gezien heeft is zijn andere dochter prinses Delphine. Zij werd wel op de hoogte gebracht van het nieuws maar is haar vader dus nog niet gaan bezoeken in het ziekenhuis.

Meer nieuws

Meer nieuws

.