📷 Wauw! Paleis heeft heel bijzonder nieuws over kroonprinses Elisabeth
COS
📷 Wauw! Paleis heeft heel bijzonder nieuws over kroonprinses Elisabeth
Foto: Photonews

Prinses Elisabeth schitterde vorige week op de nationale feestdag. Net als haar broer Gabriël liep de kroonprinses mee tijdens het defilé.

Prinses Elisabeth studeert momenteel 'History & Politics' aan het Licoln College, een college dat deeluitmaakt van Oxford University. Eerder studeerde Elisabeth de opleiding 'Militaire en Sociale Wetenschappen' aan de Koninklijke Militaire School (KMS). Die rondde ze in juli 2021 af.

Elisabeth heeft het KMS niet volledig achter zich gelaten. Zo gaat ze nog elke zomer op het Defensie-zomerkamp. Ook deze zomer. Op Twitter deelt het Paleis vandaag bijzondere foto's van Elisabeth én groot nieuws over de kroonprinses.

"Prinses Elisabeth en haar promotiegenoten van de Koninklijke Militaire School leggen later dit jaar hun eed van officier af", klinkt het. "Ze namen samen deel aan het zomerkamp dat de bachelor afsluit", aldus het Paleis.

"Dit kamp richtte zich op de opleiding van pelotoncommandant en het leren leiden van een peloton van ongeveer dertig mensen. Theoretische lessen, tactische oefeningen en gevechtsprocédés plaatsen hen voor het eerst in de rol van officier. Tijdens dit kamp leerden ze ook complexere wapens te gebruiken zoals granaten en antitankwapens."

Meer nieuws

Meer nieuws

.