Vreselijk wat Delphine van Saksen-Coburg overkwam: “Omdat prinses Astrid bezoek bracht”
COS
Vreselijk wat Delphine van Saksen-Coburg overkwam: “Omdat prinses Astrid bezoek bracht”
Foto: Photonews

Delphine van Saksen-Coburg mag zich sinds enkele maanden laten aanspreken met ‘prinses’. De titel zal haar naar eigen zeggen niet veranderen.

Na de hoedencollectie en het schrijven van een eigen boek over haar ervaringen over het moederschap, heeft Josje Huisman nu een serie tassen ontworpen. Daarbij kwam haar ervaring als kersverse moeder goed van pas.

De tassen maakte Josje in samenwerking met het Nederlandse tassenmerk Laauw. Daaruit rolden uiteindelijk drie tassen, waarvan één luiertas. De belangrijkste voorwaarde: je moet hem op je rug kunnen dragen.

Josje werd vorig jaar mama van Kamari en ontdekte in het afgelopen jaar al dat de meeste luiertassen zijn gemaakt om aan een kinderwagen te hangen. “Ik heb Kamari vooral gedragen, zeker in het begin. Maar als je dan nog een tas aan je arm of over je schouder moet dragen is dat niet echt comfortabel”, legt ze in gesprek met BuzzE uit.

“Vandaar dat ik het zo belangrijk vond om een tas te ontwerpen die je zowel op je rug als aan de kinderwagen kan dragen”, gaat Josje verder. De tassencollectie van Josje is sinds dinsdag te verkrijgen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.