Snel vertrek uit Verenigd Koninkrijk de schuld van Meghan Markle? 'Ze verbood het prins Harry'
LHX
Snel vertrek uit Verenigd Koninkrijk de schuld van Meghan Markle? 'Ze verbood het prins Harry'
Foto: Photonews

Het afgelopen weekend waren prins Harry en Meghan Markle in het Verenigd Koninkrijk voor de festiviteiten rond het platina jubileum van Queen Elizabeth. Op zondag, nog voor alles afgelopen was, vertrokken ze alweer. 

Op zondag 5 juni kwamen de Britse royals samen om vanop het balkon van het paleis naar de parade te kijken. Prins Harry en Meghan Markle waren er echter niet bij; zij waren alweer halsoverkop naar Californië teruggekeerd.

Een bron in Heat Magazine beweert dat de schuld voor dat overhaaste vertrek bij Meghan ligt. Zij zou het Harry, die eigenlijk graag wat langer was gebleven, hebben verboden om af te spreken met zijn oude vrienden. En dat terwijl die oude vrienden hem hadden opgebeld en een etentje wilden organiseren. 

Meghan moest daar niets van hebben. Zij vond dat het weerzien met prinses Eugenie en "enkele andere kennissen" wel volstond. Volgens de bron was dat moeilijk voor Harry. "Hij had in zijn hoofd zitten dat hij weer samen kon komen met zijn vrienden eenmaal de activiteiten rond het jubileum voorbij zouden zijn", klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.