Royalywatcher maakt zich grote zorgen om prins Laurent en prinses Claire
PMN
Royalywatcher maakt zich grote zorgen om prins Laurent en prinses Claire
Foto: Photonews

Royaltywatcher Mario Danneels vreest het ergste voor prins Laurent en prinses Claire. Hij maakt zich grote zorgen om hen.

Vandaag is het de nationale feestdag met het bijhorende defilé. Opvallend is dat prinses Claire niet aanwezig zal zijn. Zij staat niet op de gastenlijst.

Het doet verschillende royaltywatchers argwaan krijgen. Mario Danneels zegt in ‘Story’ dat het niet goed gaat met het huwelijk van prins Laurent en prinses Claire.

Het is al van februari 2020 geleden dat we prinses Claire te zien kregen. Prins Laurent zegt dat zijn vrouw vecht tegen een ‘slepende ziekte’.

Kennissen zeggen in ‘Paris Match’ dat het intussen al een heel stuk beter gaat met haar gezondheid. Buurtbewoners in Tervuren, waar Laurent woont, zien Claire er niet meer zien, terwijl ze vroeger regelmatig werd opgemerkt in de supermarkt.

“Dat ze nu op 21 juli verstek laat gaan wekt vragen en zorgen op omtrent prinses Claire. Ondanks het feit dat die vakkundig naar de achtergrond gedrongen worden door de goednieuwsshow omtrent Delphine”, besluit Danneels.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.