Interview Royaltywatcher ziet onenigheid binnen koninklijke familie: “Zij kunnen niet door één deur”
WVDS
Royaltywatcher ziet onenigheid binnen koninklijke familie: “Zij kunnen niet door één deur”
Foto: Photonews

Op 21 juli vieren we onze Belgische nationale feestdag. Naar gewoonte zal het Belgische koningshuis aanwezig zijn op het nationaal defilé. Ook prinses Claire zal naar alle waarschijnlijkheid weer plaatsnemen naast prins Laurent tijdens het nationaal defilé.  

Showbizz24 vroeg aan royaltyspecialist Thierry Debels hoe het met prinses Claire gesteld is. “Ze is optimistisch, ze is genezen. Ze straalt weer zoals een vrouw dat kan. Twee jaar geleden was dat niet het geval”, aldus Thierry.

Op dat defilé zal Claire uiteraard koningin Mathilde tegenkomen. Volgens Thierry Debels zijn Mathilde en Claire als water en vuur. “Die twee kunnen niet door één deur. Ik zeg niet dat ze elkaar haten, maar er is zeker geen vriendschap.”

“De relatie tussen Claire en Mathilde is altijd slecht geweest, dat is geweten”, gaat Thierry verder. “Soms klikt het gewoon niet, het blijven natuurlijk mensen. Met Delphine is de relatie beter, maar het is niet dat zij elke dag bij Claire op de koffie gaat.”

“Het is een populaire misvatting dat de koninklijke familie constant bij elkaar is. Ze komen samen op bepaalde gelegenheden, maar voor de rest laten ze elkaar gerust.”

De volledige analyse van Thierry Debels met wie Claire wel contact houdt en meer details kan je beluisteren in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.