Interview Royaltywatcher wil wat kwijt over vriendschap tussen koning Filip en koning Willem-Alexander
Royaltywatcher wil wat kwijt over vriendschap tussen koning Filip en koning Willem-Alexander
Foto: Photonews

Thierry Debels houdt zich als royaltywatcher bezig met de verschillende koninklijke families. Showbizz24 was benieuwd naar hoe hij de verstandhouding tussen het Belgische en Nederlandse koningshuis beoordeelt.

Koning Filip en koning Willem-Alexander hebben kinderen die van dezelfde leeftijd zijn, en dat schept een band. Maar het is vooral Mathilde, zij is de drijvende kracht samen met Máxima. Mannen denken vaak dat ze belangrijk zijn, maar het zijn de vrouwen die het doen.”

“We moeten ook niet overdrijven. Het is niet zo dat ze dagelijks bij elkaar op de koffie komen. Máxima overlegt soms wel met onze koningin en ook met de Spaanse koningin. Die relaties zijn goed, maar het zijn geen mensen die elkaar elke dag nodig hebben.”

“Tussen koning Filip en koning Willem-Alexander is er geen vijandschap, maar een soort van gezonde concurrentie. Een beetje lachen met elkaar, soms moet dat ook kunnen. Niemand is perfect. Er werd vroeger al eens graag gelachen met Filip, maar die relaties zijn verbeterd.”

Bekijk het volledige gesprek met royaltywatcher Thierry Debels via onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.