Royaltywatcher vindt het maar niets van Delphine: “Dat kan zelfs een kleuter”
PMN
Royaltywatcher vindt het maar niets van Delphine: “Dat kan zelfs een kleuter”
Foto: Photonews

Delphine heeft de rechtszaak tegen haar vader koning Albert II gewonnen. Maar dat betekent niet dat ze contact met hem heeft.

Twee jaar nadat hij in 2008 tweede werd in 'X-Factor', mocht Tom Dice met zijn gitaar ons land vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Oslo, waar hij zesde werd. "Nog altijd één van mijn mooiste herinneringen", zegt hij in Het Laatste Nieuws. Zijn carrière was vertrokken. "Helaas met een foute entourage. Mijn toenmalig platenlabel, van onder anderen Maurice Engelen – met hem heb ik nooit een probleem gehad, laat dat duidelijk zijn - had een crowdfunding opgestart voor mijn muziek. Fans konden geld betalen, maar kregen geen antwoord."

“Er zijn grote financiële fouten gebeurd waarvan ik niks wist en waar ik dus ook niets aan kon doen. Maar mijn naam werd er wel voor gebruikt", vertelt Tom. "Ik kreeg zoveel bagger over me heen op sociale media: ik durfde mijn appartement niet eens meer buiten te komen. Van het ene op het andere moment was ik ongelukkig en onzeker." Tot op vandaag wordt hij nog achtervolgd door dat financieel geschil uit 2013. "Er loopt nog een onderzoek, waar ik het antwoord nog niet van ken. Maar dat komt ooit nog wel. Alleen laat ik mijn slaap daar nu niet meer voor.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.