Interview Royaltywatcher neemt besluit over zoon prinses Astrid: "Niet zo'n leuk persoon"
WVDS
Royaltywatcher neemt besluit over zoon prinses Astrid: "Niet zo'n leuk persoon"
Foto: Photonews

Royaltywatcher Thierry Debels portretteerde in zijn boek ‘De jonge royals van België’ de 14 kleinkinderen van koning Albert en koningin Paola komen erin aan bod.

“Ik ben persoonlijk in de ban van de middelste dochter van Astrid. Mijn vrouw weet dat. Ik ben altijd gefascineerd geweest door Luisa Maria. Ze is totaal onbekend bij de Belgische bevolking”, geeft Thierry Debels toe aan Showbizz24.

Koffie gaan drinken

“Ik vind haar een heel mooie, verstandige jonge vrouw. Als je me vraagt, met wie zou je eens graag een koffie gaan drinken? Dan zou het zeker met haar zijn. Ik ken haar niet persoonlijk dus ik kan mij ook vergissen.” 

“Het totale plaatje bij haar intrigeert me wel. Het is ook iemand die graag uitgaat, die interessante studies doet, een zeer mooie verschijning is.” 

“Eigenlijk lijken mij alle vier de kinderen van Astrid wel interessant om eens mee af te spreken, alleen Joachim lijkt me niet zo’n leuk persoon. Daar heb ik al bepaalde zaken over gehoord waardoor ik denk: Hem liever niet.”

Wil jij ook meer weten over de jongste generatie royals? Lees dan het boek van Thierry Debels. ‘De jonge royals van België’ is te koop bij de Standaard Boekhandel.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

WIN EEN EXEMPLAAR VAN HET BOEK
Stuur een goede vraag over het Belgisch koningshuis door voor royaltywatcher Thierry Debels naar win@showbizz24.be en maak kans op een gratis exemplaar van het boek!

Meer nieuws

Meer nieuws

.