Royaltywatcher legt uit: “Waren in tranen door Meghan, anderen namen ontslag”

door: PMN
Prins Harry en Meghan Markle
Afbeelding bron: ComposedPix / Shutterstock.com

Oprah Winfrey heeft een interview kunnen doen met prins Harry en Meghan Markle. Dat interview werd vorige maand al opgenomen. Zondag krijgen we de beelden te zien.

Het is voor prins Harry en Meghan Markle hun eerste interview na alle heisa. De verwachting is dat het meest bekeken interview ooit zal worden.

Meghan Markle zegt waar het op staat. “Ik snap niet dat men bij Buckingham Palace verwachten dat wij onze mond houden. Zij houden actief onwaarheden over ons in stand en we zijn zo al veel verloren.”

Het Britse koningshuis is op zijn beurt een onderzoek gestart naar pestgedrag van Meghan. “Het is oorlog”, zegt royaltywatcher Filip Feyten bij Radio 1.

“De stafleden van Kensington Palace vonden haar veeleisend. Twee mensen zouden ontslag hebben genomen door het pestgedrag van Meghan. Enkele zijn in tranen uitgebarsten en de perschef, die de klacht indiende, heeft ook ontslag genomen en werkt nu voor prins William.”

“Maar goed, dat is allemaal woord tegen woord. BBC liet woensdagavond uitschijnen dat het heel toevallig is dat dit nu naar buiten komt, vier dagen voor het interview.”