Interview Royaltywatcher kent de reden: “Daarom verschijnt prinses Elisabeth niet in Britse media”
Royaltywatcher kent de reden: “Daarom verschijnt prinses Elisabeth niet in Britse media”
Foto: Photonews

In de zomer van 2021 werd aangekondigd dat prinses Elisabeth in Engeland zou gaan studeren, meer bepaald in Oxford. Ze heeft er de studies ‘History & Politics’ aanvatten.

Sinds oktober vorig jaar studeert prinses Elisabeth aan het Lincoln College, een college dat deel uitmaakt van Oxford University. Daarover is nog maar weinig over in de pers verschenen, en royaltywatcher Thierry Debels weet waarom.

“Toen Elisabeth aan haar studies begon, heb ik gezegd dat er zeker journalisten waren die alles zouden volgen. Nu heb ik begrepen dat er een deal werd gesloten tussen het Belgische koningshuis en de Britse pers om haar gerust te laten”, vertelt Thierry aan Showbizz24.

“Ik heb er geen zicht op hoe haar studies of die van Gabriël verlopen." In principe moet prinses Elisabeth nog een aantal jaar studeren in Engeland. “Het is ook niet de moeilijkste studierichting”, vindt Thierry.

“Het is een algemene studie waar ze een beetje vanalles zal leren. Binnen een paar jaar is ze dan afgestudeerd en kan ze misschien nog iets extra studeren.”

De royaltywatcher bekent dat hij ook heeft geprobeerd tot bij Elisabeth te geraken. “Ik ben ook journalist en ik wil ook weten wat er speelt bij haar.”

Thierry zocht contact met mensen van haar richting en kreeg onmiddellijk de reactie dat er geen informatie mag worden verspreid.

Bekijk het volledige gesprek met royaltywatcher Thierry Debels in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.