Interview Royaltywatcher heeft opvallend nieuws over dochter van prins Laurent
WVDS
Royaltywatcher heeft opvallend nieuws over dochter van prins Laurent
Foto: Photonews

Jonge royals groeien op in een gouden kooi, ver van het gewone leven. Thierry Debels beschrijft in zijn boek enkele situaties waaruit we leren hoe de jongste generaties van royals in het leven staan en in hoeverre zij zelf hun eigen keuzes mogen maken.

“In het gezin van prins Laurent zijn de kinderen vrij in hun keuzes die hun leven bepalen. Een van de jongens is nogal technisch aangelegd en heeft interesse in een ingenieursstudie.” 

Laurent vertelde in het verleden al dat zijn kinderen mogen worden wat ze zelf willen. Als ze bakker willen worden, dan is dat ook goed voor de broer van koning Filip”, laat Thierry Debels weten aan Showbizz24.

“Van Louise, de dochter van Laurent weten we dat ze stage heeft gedaan bij Scapa of Scotland, het modemerk. Zij heeft blijkbaar een uitgesproken interesse in mode. Dus als zij zin heeft om die richting uit te gaan dan denk ik dat ze vrij zal zijn om dat te doen.”

Interesse van Joséphine

“Van Delphine is geweten dat zij een heel betrokken moeder is. Haar gezin leeft ook in een heel normale situatie. Ook de moeder van Delphine komt geregeld op bezoek.”

“Joséphine, de dochter van Delphine, heeft grote interesse in rechten. Het is haar eigen keuze en zal van Delphine en haar man zeker die kans krijgen om te doen wat ze wilt.” 

Het boek van Thierry Debels ‘De jonge royals van België’ is te koop bij de Standaard Boekhandel.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

WIN EEN EXEMPLAAR VAN HET BOEK
Stuur een goede vraag over het Belgisch koningshuis door voor royaltywatcher Thierry Debels naar win@showbizz24.be en maak kans op een gratis exemplaar van het boek!

Meer nieuws

Meer nieuws

.