Royaltywatcher geschrokken door prinses Elisabeth en prins Gabriël: “Nog nooit gezien”
COS
Royaltywatcher geschrokken door prinses Elisabeth en prins Gabriël: “Nog nooit gezien”
Foto: Photonews

Koningin Mathilde en koning Filip hebben alles uit de kast gehaald om hun kinderen goed op te voeden. Dat zag ook royaltyexpert Joëlle Vanden Houden.

Angela Kelly, de assistente en naaister van de Queen, vertelt in haar boek ‘The Other Side of the Coin: The Queen’, welke creatieve oplossing koningin Elizabeth voor het schoenenprobleem bedacht.

“Een dienaar loopt de schoenen van Hare Majesteit in om ervoor te zorgen dat ze comfortabel zijn en dat ze altijd klaar is om te gaan”, schrijft Kelly. “En ja, ik ben die dienaar. De Queen heeft erg weinig privémomenten en dus ook geen tijd om haar schoenen in te lopen. En aangezien we dezelfde schoenmaat hebben, is dit de meest logische oplossing.”

In 2017 verklapte ontwerper Stewart Parvin al aan de Evening Standard dat een lid van het koninklijke huishouden de schoenen van Elizabeth draagt om ze in te lopen. “Ze heeft iemand om ze te dragen. De Queen kan nooit zeggen: ‘Oh, ik voel me oncomfortabel, ik kan niet verder lopen.’ Ze heeft het recht om de schoenen door iemand te laten inlopen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.