Royaltywatcher bijzonder boos over Delphine: “Ze krijgt geen cent meer van hem”

door: PMN
Delphine Van Saksen-Coburg
Afbeelding bron: Photonews

Het was in tranen dat Delphine een eerste persconferentie gaf als prinses van België. Na een jarenlange juridische strijd heeft ze eindelijk wat ze zo graag wilde.


 

Royaltywatcher Thierry Debels volgt alles op de voet. Hij wordt boos als hij de berichtgeving over Delphine leest. “Ik wil toch wel even een misverstand rechtzetten”, legt hij uit aan onze redactie.

“Ik ken de familie Boël een beetje en ik ga direct de waarheid op tafel gooien. Op een bepaald moment ging Delphine naar de jaarlijkse bijeenkomsten van die familie. Ze deed dat tot midden jaren ‘90. Ze begint dan een rechtszaak tegen de koninklijke familie.”

“Voor de familie Boël is dat ook een vernedering, je mag dat niet onderschatten. Jacques Boël heeft Delphine altijd als zijn eigen dochter beschouwd, tot ze op een bepaald moment niet meer meer welkom is.”

"Delphine zal nooit een euro van hem erven"

“Hij heeft ook allerlei maatregelen genomen om te zorgen dat ze nooit een euro van hem zou erven. Die man is miljardair en weet perfect hoe je je zaken kan regelen. Voor hem had Delphine afgedaan.”

“Ze stond met haar rug tegen de muur. De media neemt nu enkel het verhaal van Delphine over. Maar het was nul euro of wat van de erfenis van Albert… Hij moet een bepaalde afkeer van haar hebben.”

“Albert was geen slechte koning. Die rechtszaak heeft zijn imago zo besmeurd. Die man moet zeer bitter zijn op dit moment. Ik kan hem ook wel begrijpen. Hij mag ook wel eens verdedigd worden.”