Royaltywatcher bijzonder boos over Delphine: “Ze krijgt geen cent meer van hem”
PMN
Royaltywatcher bijzonder boos over Delphine: “Ze krijgt geen cent meer van hem”
Foto: Photonews

Het was in tranen dat Delphine een eerste persconferentie gaf als prinses van België. Na een jarenlange juridische strijd heeft ze eindelijk wat ze zo graag wilde.
 

In de generiek stappen de acteurs aan een stevig tempo op ‘Ik ben Thuis’, een nieuw liedje geschreven door Niels Destadsbader en Miguel Wiels. “Het klopt dat de acteurs stevig doorwandelen, maar dat doen ze niet zomaar. Ze wandelen op de maat van de muziek. Die heeft 139 beats per minuut. Het is dus niet zo dat we zomaar een camera gepakt en de acteurs een beetje hebben laten rondlopen terwijl ze in de lens kijken. Dit is grondig voorbereid en uitgebreid getest”, zegt producer Hans Roggen.

Tijdens de opname van de generiek wandelden de acteurs echter niet op het nieuwe deuntje van ‘Thuis’, maar op een ander liedje met exact hetzelfde tempo. “We wilden niet het risico lopen dat iemand op straat de nieuwe generiek al zou horen. Ik moet de acteurs feliciteren, want het ziet er heel losjes uit terwijl dit toch een sterk staaltje acteren is.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.