Royaltywachter weet het zeker van koningin Paola: “Drastisch besluit genomen over Delphine”
PMN
Royaltywachter weet het zeker van koningin Paola: “Drastisch besluit genomen over Delphine”
Foto: Photonews

Delphine Van Saksen-Coburg heeft een ontmoeting gehad met haar vader koning Albert II en plusmoeder koningin Paola. En er iets opgevallen bij die ontmoeting.
 

Het 25ste seizoen van ‘Thuis’ lijkt nu ook het meest sensuele te worden. Dokter Judith zorgde met haar boksleraar al voor een pittige vrijscène in de douche en Dries heeft zonder de minste gêne een florerende business als gigolo. En er staan de kijker nog meer bedavonturen te wachten met de komst van het nieuwe personage Kristel, dat gespeeld wordt door Els Béatse (46).

De makers willen ‘Thuis’ laten evolueren naar een rijpere reeks. “We vertellen graag verhalen die relevant zijn voor al onze kijkers en daar horen ook deze wendingen bij”, zegt ‘Thuis’-producer Hans Roggen. “Ja, soms zijn ze wat pittiger. Is dat een recente keuze? Goh, misschien wel. Sommige scènes zouden tien jaar geleden niet gekund hebben in ‘Thuis’. Misschien zelfs ook vijf jaar geleden niet. Die zouden toen te heftig zijn geweest.”

“Er is nu een andere tijdsgeest met minder taboes. En die laat ons toe om verhalen, zoals die van gigolo Dries, nu wel te vertellen. Of we op onze lichte koerswijziging commentaar verwachten van ouders, die met hun jonge kinderen kijken? Niet echt. Iedereen kijkt naar ‘Thuis’ en daar houden we echt wel rekening mee. ‘Thuis’ blijft hét gezinsprogramma bij uitstek", klinkt het. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.