Interview Royaltywachter doet opmerkelijke ontdekking over kinderen van koning Filip en prins Laurent
WVDS
Royaltywachter doet opmerkelijke ontdekking over kinderen van koning Filip en prins Laurent
Foto: Photonews

Thierry Debels bracht onlangs een nieuw boek uit. In ‘De jonge royals van België‘ beschrijft hij het leven van de kleinkinderen van koning Albert en Paola. Zo wil hij achterhalen of zij überhaupt een ‘normaal’ leven kunnen leiden.

“Het moment dat alle kleinkinderen van koning Albert en Paola elkaar zien kan maar tijdens één gelegenheid gebeuren en dat is wanneer er een groepsfoto gemaakt wordt. Een jaar of twee geleden is dat nog eens gebeurd”, vertelt royaltywatcher Thierry Debels aan Showbizz24.

Spontane contacten

“Spontaan zijn er eigenlijk zeer weinig contacten tussen de verschillende koninklijke gezinnen. De belangrijkste reden is natuurlijk dat de ouders niet met elkaar overeenkomen.”

“Astrid komt niet overeen met Laurent, Laurent niet met Filip en dan zijn er weinig mogelijkheden om elkaar te zien of op te zoeken. Op de koop toe wonen alle kinderen van Astrid bijna in het buitenland.” 

Nichtje van Louise

“De kinderen van Laurent hebben sowieso geen contact met de kinderen van Filip. Bij gelegenheden zoals een trouw, een begrafenis, dan zijn er enkel contacten.” 

“Dan zie je op foto’s bijvoorbeeld dat Laetitia, de jongste van prinses Astrid, vrij goed overeenkomt met Louise, de dochter van prins Laurent. Wat ik ook weet is dat bijvoorbeeld Louise meer contact heeft met haar nichtje via de zus van Claire.”

Wil je meer weten over het leven van de jongste generatie royals? Het boek ‘De jonge royals van België’ van Thierry Debels is te koop bij de Standaard Boekhandel.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

WIN EEN EXEMPLAAR VAN HET BOEK
Stuur een goede vraag over het Belgisch koningshuis door voor royaltywatcher Thierry Debels naar win@showbizz24.be en maak kans op een gratis exemplaar van het boek!

Meer nieuws

Meer nieuws

.