Royaltykenner onthult: “Prins Charles kon zijn handen niet van haar afhouden”

door: COS
Prins Charles
Afbeelding bron: Photonews

Het vierde seizoen van ‘The Crown’ van streamingdienst Netflix kwam een maand geleden uit. Het zorgde voor heel wat commotie in het Verenigd Koninkrijk.

In het vierde seizoen van het populaire ‘The Crown’ wordt toegespitst op wat er gebeurde bij het Britse koningshuis tussen 1979 tot 1991. De relatie van prins Charles en lady Diana komt dus uitgebreid aan bod.

We zien vooral hoe de relatie van Charles en Diana gedoemd was om te falen, aangezien Charles naast zijn huwelijk zijn minnares Camilla Parker Bowles bleef zien. Toch zouden Charles en Diana wel echt verliefd geweest zijn.

Australië

Dat vertelde voormalige persverantwoordelijke, Dickie Arbiter, bij ‘The Royal Beat’. Hij wilde vooral misverstanden, die ontstonden na ‘The Crown’, uit de wereld helpen. Hij herinnert zich de tour doorheen Australië nog levendig.

“Prins Charles kon zijn handen niet van Diana afhouden. Hij hield zijn hand constant liefkozend op haar achterste. Soms kneep hij er zelfs in, zelfs in Australië”, citeert Express Dickie. “Ze hadden vanaf het begin een liefdesrelatie. Er was echt wel sprake van oprechte liefde en geluk.”