Royaltyexpert ziet het bij kroonprinses Elisabeth: 'Dit bewijst ze 100 procent'
COS
Royaltyexpert ziet het bij kroonprinses Elisabeth: 'Dit bewijst ze 100 procent'
Foto: Photonews

Woensdag kregen we bijzondere beelden te zien van prinses Elisabeth. De kroonprinses heeft de maand juli doorgebracht in de Ardennen op militair kamp.

Prinses Elisabeth rondde haar éénjarige militaire opleiding aan de Koninklijke Militaire School vorig jaar al af, maar ze is nu een maand teruggekeerd naar haar promotiegenoten. Dat deed Elisabeth volledig vrijwillig.

Volgens royaltyexpert Jo De Poorter doet Elisabeth echter al haar koninklijke 'taken' vrijwillig. "Ze wordt niet verplicht en er staat niemand met een tweeloop klaar als zij haar verantwoordelijkheden niet zou willen opnemen", zegt Jo aan HLN.

"De toekomst van de monarchie rust dan ook niet alleen op haar schouders, want met haar broers en zus is de troonopvolging eigenlijk vierdubbel verzekerd", merkt de royaltyexpert op.

"Mocht Elisabeth het niet willen doen of er gebeurt iets, dan staan er nog drie anderen met een uitstekende achtergrond en opleiding klaar. Maar de kroonprinses bewijst dat ze 100 procent klaarstaat om haar taken op te nemen", besluit Jo De Poorter.

Meer nieuws

Meer nieuws

.