Royaltyexpert onthult: “Zo denken William en Kate over onthulling Meghan Markle”

door: COS
prins harry - Kate Middleton - prins William
Afbeelding bron: Mr Pics / Shutterstock.com

Meghan Markle beschreef onlangs in een essay voor The New York Times hoe ze een miskraam had gehad. Dat gebeurde afgelopen zomer.

Het was erg schokkend hoe Meghan de vreselijke gebeurtenis beschreef. Het is niet de gewoonte van royals om zich zo openhartig uit te laten over wat hen overkomt in hun privéleven.

Een openbare reactie van het Britse koningshuis werd niet gegeven, maar royaltyexpert Katie Nicholl onthulde wel dat de familie op de hoogte was van het vreselijke nieuws.

“Uit goede bron heb ik vernomen dat prins William en Kate Middelton erover gesproken hebben met Harry en Meghan in juli. De hele familie heeft al contact gezocht met Meghan en Harry om hun steun te bieden”, citeert Mirror Katie in OK! Magazine.

Voor Katie is het onduidelijk of de familie op de hoogte was dat Meghan zo’n openhartig stuk zou schrijven. “Ik weet wel zeker dat ze het erg dapper vonden. Een situatie als deze zal helpen om de familie weer bij elkaar te brengen. Zo’n moeilijk tijden moedigen communicatie aan.”