Interview Royalty-experte Brigitte Balfoort weet meer: “Paola heeft het daar lastig mee gehad”
PMN
Royalty-experte Brigitte Balfoort weet meer: “Paola heeft het daar lastig mee gehad”
Foto: Photonews

Paola heeft onlangs ook meegewerkt aan een documentaire over haar leven. Die zal je later op tv kunnen bekijken. Brigitte Balfoort, voormalig medewerkster van het tv-programma ‘Royalty’, zegt ook uit te kijken naar deze unieke documentaire.

Mogen we verrassende uitspraken van koningin Paola verwachten?
Haar verhaal zal heel wat meer omvatten dan alleen het gebeuren rond Delphine. Zij heeft ook andere zaken meegemaakt toen ze aan het hof kwam. Paola was ook niet van harte welkom in het Belgische koningshuis. Vooral niet door prinses Lilian, later waren er ook problemen met koningin Fabiola. 

Wat was er precies aan de hand?
Op het verlovingsfeest van Albert en Paola is prinses Lilian zelfs niet komen opdagen. Ook koning Albert heeft al eens toegegeven dat hij een bepaalde vijandigheid voelde aan het hof tegenover zijn vrouw Paola. In de documentaire zal koningin Paola wellicht ook spreken over koning Boudewijn en haar functie aan het hof.

Paola was ook geen heilig boontje binnen haar huwelijk.
Paola heeft heel goede vrienden gehad, laat ik het zo even voorzichtig uitdrukken, maar ik hoor dat het meer flirts waren. Ze voelde zich eenzaam in België en niet aanvaard. Ze heeft het heel lastig gehad om te aarden aan het koninklijke hof. Delphine zal voor het interview met Paola slechts een kanttekening zijn. Paola was op de hoogte van de zwangerschap van de moeder van Delphine en ze heeft daar mee moeten leven.
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.