Royalty-expert trekt opvallende conclusie over kroonprinses Elisabeth: “Ze was er niet de meest populaire"
PMN

Royalty-expert Thierry Debels bracht onlangs een nieuw boek uit. In zijn boek ‘De jonge royals van België‘ belicht de schrijver ook de kleine kantjes van de prinsen en prinsessen.

“Op school in Brussel was Elisabeth, de oudste dochter van koning Filip en koningin Mathilde, niet de meest populaire leerling van haar klas, heb ik me laten vertellen door een aantal mensen.” 

“Maar je moet dat ook juist kaderen, want er zit altijd een bewaker bij haar in de klas”, vertelt Thierry Debels aan Showbizz24.

“Aan de andere kant heeft Elisabeth zeker haar eigen karakter. In dat opzicht is ze een echte Coburg en dat zijn vrij koppige mensen. Als ze iets in hun hoofd hebben zijn ze daar moeilijk vanaf te brengen.”

“Wat mij soms stoort is dat het paleis en sommige royaltywatchers enkel de positieve kanten willen belichten. Ze is perfect viertalig, ze komt met iedereen overeen, ze is de perfecte toekomstige koningin…” 

“Iedereen, en dus ook prinsen en prinsessen hebben hun kleine kantjes. En dan vind ik het toch wel mijn taak om de volledige waarheid te schrijven.”, aldus Thierry Debels.

Het boek van Thierry Debels ‘De jonge royals van België’ is te koop bij de Standaard Boekhandel.

WIN EEN EXEMPLAAR VAN HET BOEK
Stuur een goede vraag over het Belgisch koningshuis door voor royaltywatcher Thierry Debels naar win@showbizz24.be en maak kans op een gratis exemplaar van het boek!

Meer nieuws

Meer nieuws

.