Interview Royalty-expert Thierry Debels zegt zoals het is: "Zo maakt Laurent het zijn kinderen wel heel moeilijk"
WVDS
Royalty-expert Thierry Debels zegt zoals het is: "Zo maakt Laurent het zijn kinderen wel heel moeilijk"
Foto: Photonews

Thierry Debels bracht onlangs een nieuw boek uit. In ‘De jonge royals van België‘ beschrijft hij het leven van de kleinkinderen van koning Albert en Paola. Zo wil hij achterhalen of zij überhaupt een ‘normaal’ leven kunnen leiden.

“Een gewoon leven zullen ze nooit hebben. Wie volgens mij het meest down to earth is en in het modale leven staat is Claire. Persoonlijk zie ik haar af en toe, want ik woon ik haar buurt”, verduidelijkt Thierry Debels aan Showbizz24.

“Dat is iemand die zoals iedereen naar de winkel gaat boodschappen doen en af en toe haar zonen meeneemt. Zij lacht ook met heel dat koninklijk circus.”

Meest normale leven

“Ik verwacht daarom dat hun dochter Louise en hun tweeling Nicolas en Aymeric het meest normale leven leiden van alle jonge royals.” 

“Maar met een vader zoals Laurent, een wispelturige kwibus, dan wordt het weer moeilijk. Hun vader is de broer van de koning, dus hoe normaal kan het dan wel zijn, vraag ik me soms af.”

"Ze zijn zeker verwend, dat klinkt een beetje negatief, maar er is overal geld genoeg. Op die manier kunnen ze bepaalde problemen die sommige mensen ondervinden zelf niet meemaken. Als bijvoorbeeld de dieselprijs omhoog schiet, gaan zij daar geen ongemak van ondervinden." 

Metro nemen

"Ik weet dat Filip en Mathilde een van hun jongens hebben verplicht om in Brussel eens de metro te nemen. Om te weten wat het is, weliswaar met een bodyguard die hen in de gaten houdt. Dat bewijst dat ze toch wel een beetje buiten het gewone leven vallen." 

Wil je meer te weten komen over de jonge royals? Het boek ‘De jonge royals van België’ is te koop bij de Standaard Boekhandel.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

WIN EEN EXEMPLAAR VAN HET BOEK
Stuur een goede vraag over het Belgisch koningshuis door voor royaltywatcher Thierry Debels naar win@showbizz24.be en maak kans op een gratis exemplaar van het boek!

Meer nieuws

Meer nieuws

.