Queen Elisabeth in lastige situatie: “Al haar ervaring en wijsheid hebben nu geen baat meer”

door: PMN
Queen Elisabeth
Afbeelding bron: Zoran Karapancev / Shutterstock.com

Het is geen geheim dat Queen Elisabeth wel prins Harry en Meghan Markle mist. Onlangs had ze nog contact met Meghan en Harry naar aanleiding van zijn verjaardag.
 

Maar de Queen heeft ook andere zorgen. Denk maar aan de zaak rond prins Andrew. Die zijn naam wordt genoemd rond het schandaal dat zich in augustus 2019 begon te ontvouwen naar aanleiding van de zelfmoord van de Amerikaanse miljardair Jeffrey Epstein.

De prins zou rond de eeuwwisseling tot de kring van hooggeplaatste en/of gefortuneerde mannen hebben behoord, die profiteerde van de door Epstein gefaciliteerde seksuele diensten van minderjarige meisjes.

Andrew ontkende al meermaals zijn betrokkenheid bij het schandaal. “Het blijft giswerk wat de FBI-rechercheurs die de zaak Epstein uitspitten nu van plan zijn”, legt royaltywatcher Mario Danneels uit in Story.

“Maar hoe dan ook zit ‘Randy Andy’ in een uiterst heikele situatie en heeft het publieke tribunaal hem allang veroordeeld. En zo staat koningin Elisabeth, het toonbeeld van onberispelijkheid, in de schemerzone van haar leven nog voor uitdagingen waarbij al haar ervaring en wijsheid weinig baat hebben.”