Prinses Elisabeth moet droom opbergen: “Dit wil ik graag worden, maar dat zit er niet in”
COS
Prinses Elisabeth moet droom opbergen: “Dit wil ik graag worden, maar dat zit er niet in”
Foto: Photonews

Prinses Elisabeth groeide de afgelopen jaren uit tot een waardige troonopvolgster. De dochter van koningin Mathilde en koning Filip wordt alom geprezen.

Kelly Pfaff is tevreden met haar tweede plaats. “Ik gunde het Julie zo hard. Ze is eenentwintig jaar, ze begint er nog maar net aan, laat ze ervan genieten. Ze moet ervoor gaan”, reageert Kelly. “Ik ben ook heel trots op mijn parcours en wat wij hebben gepresteerd.”

Het dansen smaakt voor Kelly zeker naar meer. “Ik ben sinds vorige week beginnen kijken waar ik daarvoor terecht kan. Ik zei tegen Julie: ‘Wat denk je? We gaan ons ergens inschrijven en samen ergens dansen!’ We zullen wel zien.”

Kelly en Andrei hebben de voorbije drie maanden veel tijd met elkaar doorgebracht, en vinden het allebei jammer dat ze nu afscheid moeten nemen. Ze gaan elkaar zeker nog zien. “We gaan elkaar vanaf nu virtueel stalken. We hebben ook al afgesproken om elkaar in januari terug te zien. En bij andere projecten die in de buurt zijn waarvoor we maar enkele uurtjes moeten rijden met de auto, ga ik gewoon afkomen. Mijn zussen gaan dan ook mee!”, aldus Kelly.

Meer nieuws

Meer nieuws

.