Prinses Elisabeth haast onherkenbaar op indrukwekkende beelden
COS
Prinses Elisabeth haast onherkenbaar op indrukwekkende beelden
Foto: Photonews

Prinses Elisabeth rondde vorig jaar een opleiding aan de Koninklijke Militaire School af. Intussen volgt ze les aan het Lincoln College in Oxford.

Kroonprinses Elisabeth mag haar éénjarige opleiding aan de Koninklijke Militaire School dan wel afgerond hebben, dat betekent niet dat ze de school achter zich gelaten heeft.

De hele maand juli nam kroonprinses Elisabeth namelijk deel aan het jaarlijkse zomerkamp van de KMS in het kader van haar militaire opleiding. Elisabeth sloot aan bij haar promotiegenoten die hun tweede academiejaar zopas afsloten. 

"De leerlingen hebben tijdens het kamp hun patrouilletechnieken en leiderschapsvaardigheden geoefend en ontwikkeld. Zoals alle leerlingen uit haar jaar nam de Prinses op bepaalde momenten de leiding over een sectie", klinkt het op sociale media bij het Paleis.

"Ze leerden ook flexibel in te spelen op veranderingen en in moeilijke omstandigheden gemotiveerd en alert te blijven", aldus het Paleis. Op de beelden krijgen we een indrukwekkende en haast onherkenbare Elisabeth te zien. "Wat een geweldige kroonprinses heeft België", reageert iemand.

https://www.instagram.com/p/CggNJufNasa/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.