Prinses Elisabeth gaat voor compleet nieuwe look op belangrijke dag voor broer Gabriël
COS

Prins Gabriël treedt in de voetsporen van zijn zus prinses Elisabeth. Hij start zijn legeropleiding bij de Koninklijke Militaire School.

Prins Gabriël heeft vijf weken lang van dichtbij kennis kunnen maken met militaire technieken en waarden. Dat deed hij samen met zijn medestudenten tijdens de militaire initiatiefase in kamp Elsenborn.

Vrijdagmiddag vond de Blauwemutsenparade plaats. De studenten die het militaire kamp succesvol afrondden, kregen daar hun blauwe muts. Ook prins Gabriël kreeg er een. Die werd door vader koning Filip aan hem overhandigd.

Naast koning Filip waren ook koningin Mathilde en prinses Elisabeth aanwezig bij de ceremonie. Zij keken vol trots toe vanuit de tribune. Mathilde koos voor colourblocking met een geel-rode outfit. Elisabeth ging voor een stijlvolle manteljurk.

Opvallend is dat Elisabeth met een nieuwe look verscheen. De kroonprinses liet een flink stuk van haar haren knippen. Uit solidariteit met haar broer? Die liet zich voor zijn opleiding immers ook een kortere coupe aanmeten. Ze zagen er beiden piekfijn uit.

Meer nieuws

Meer nieuws

.