Prinses Amalia deelt haar bijzondere plannen: "Het is heel spannend"
COS
Prinses Amalia deelt haar bijzondere plannen: "Het is heel spannend"
Foto: Photonews

Woensdag werd Koningsdag gevierd in Nederland. Naast koning Willem-Alexander en koningin Máxima woonden ook hun dochters de festiviteiten bij.

Prinses Amalia (18), prinses Alexia (16) en prinses Ariane (15) stonden de pers ook te woord tijdens Koningsdag. Voor Amalia waren er voornamelijk vragen over het tussenjaar dat ze het afgelopen jaar heeft genomen.

Amalia vertelde het afgelopen jaar enorm veel leuke dingen te hebben gedaan. "Ik ben vooral heel erg bezig geweest met dingen die enorm veel aan mij hebben toegevoegd, zowel leerzaam als creatief en leuk", vertelde Amalia aan RTL Nieuws.

Met wat Amalia allemaal bezig geweest is, is niet heel duidelijk. En dat is niet toevallig. Er werd namelijk gevraagd aan de media om Amalia haar ding te laten doen. Amalia wil dan ook iedereen "enorm bedanken voor de privacy die mij daarbij gegund is."

En wat na het tussenjaar? "Ik heb me aangemeld voor een aantal studies in een aantal steden, maar ik weet het nog niet. Het is heel spannend en ik hoop binnenkort wat meer te kunnen zeggen", aldus prinses Amalia.

Meer nieuws

Meer nieuws

.