Prins William onzeker over relatie met Kate Middleton: “Op deze manier dumpte hij haar”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Prins William en Kate Middelton trouwden in 2011 met elkaar. In 2007 zag hun relatie er een stuk minder rooskleurig uit.

Robert Lacey, de auteur van de biografie ‘Battle of Brothers’, onthult hoe William en Kate uit elkaar gingen in 2007. Hij beweert dat prins William op z’n 25ste onzeker was over zijn toekomst met Kate.

Op 11 april 2007 belde William Kate op terwijl ze aan het werk was. “Kate excuseerde zich tijdens een meeting om een telefoontje aan te nemen van William. Ze verplaatste zich naar een ruimte waar ze niet gehoord zou worden”, citeert The Sun Robert.

Single

“Pas een uur later kwam ze uit die ruimte. Ze was toen plots opnieuw single.” Gelukkig vonden ze enkele maanden later de weg naar elkaar terug. “We waren allebei nog bezig met onszelf te ontwikkelen en moesten onze eigen weg vinden”, zei William eerder over de breuk.

Voor Kate was de breuk achteraf gezien erg positief. “Op het moment zelf was ik uiteraard niet blij, maar het heeft me sowieso een sterkere persoon gemaakt”, vertelde ze eerder. “Als ik erop terugkijk waardeer ik de tijd die ik toen voor mezelf had.”