Prins William heeft zijn broer Harry erger helpen voorkomen: “Ga daar hulp zoeken”
PMN

Prins William en prins Harry spreken niet meer tegen elkaar. Nochtans mag Harry zijn oudere broer echt wel dankbaar zijn.

“Dit is moreel, ethisch en zelfs juridisch fout”, aldus Raymone Bain over ‘Leaving Neverland’. In de film beweren twee mannen op jonge leeftijd door de zanger te zijn misbruikt. “Michael Jackson was een muzikaal genie. Hij is geen boksbal en verdient beter. Hij wist al dat hij na zijn dood, gebaseerd op de ervaringen tijdens zijn leven, ook een doelwit zou zijn. Maar zo kan het niet langer, genoeg is genoeg.”

Raymone heeft acht jaar intensief samengewerkt met Michael Jackson en verklaart dat ze in al die jaren “nooit ongepast gedrag tegenover kinderen” heeft gezien. “Mijn team en ikzelf zouden nooit kunnen werken voor hem of een oogje kunnen dichtknijpen als dat wel het geval was.”

Omdat Raymone graag iets wil doen om haar oud-werkgever te eren, is ze de Establishment Michael Jackson Legacy Foundation gestart. “Om zijn nalatenschap te beschermen en organisaties te ondersteunen. Met deze foundation hopen we zijn goede naam voort te kunnen zetten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.