Prins William heeft scherpe boodschap voor acteur die flirt met Kate Middleton
COS
Prins William heeft scherpe boodschap voor acteur die flirt met Kate Middleton
Foto: Mr Pics / Shutterstock.com

Prins William en Kate Middleton vormen al enkele jaren een gelukkig koppel. Toch zijn er kapers op de kust.

Jacques Vermeire blikt in een openhartig interview in Primo terug op zijn relatie met Eva Pauwels. Het gaat volgens hem relatief goed met haar. “De kinderen waren nog klein toen het foutliep. Hebben ze daar onder geleden? Ik weet het niet. Eva en ik hebben elkaar nooit de oorlog verklaard. Noch hebben we elkaar in de pers afgemaakt. Julie en Maxime hebben nog altijd contact met haar”, zegt Jacques.

“Ik heb mezelf nooit voor de kop geslagen dat ik met Eva in zee ben gegaan. Zo loopt het leven. En het leven kun je niet voorspellen. Ge komt de schoonste madam van Vlaanderen tegen, ge zweeft en ge zijt vertrokken voor een reis naar het onbekende. Geen enkele vrouw zou mij vandaag nog zo zot kunnen krijgen. Dat geef ik u op een blaadje.”

“Dankzij Eva heb ik twee toffe kinderen. Kinderen die ik anders wellicht nooit zou hebben gehad. Ik probeer alles in het positieve te zien. Ik heb van niets spijt in mijn leven. Mijn leven verliep niet rimpelloos. Maar misschien lag dat voor een stuk ook aan mij.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.