Prins William haalt woedend uit in gelekt filmpje: Paleis grijpt meteen in
COS
Prins William haalt woedend uit in gelekt filmpje: Paleis grijpt meteen in
Foto: Photonews

Er is een opvallend filmpje van prins William opgedoken op YouTube. We krijgen daarin een andere kant van de anders zo rustige William te zien.

De video zou al dateren van januari 2021, maar dook maandag op het YouTube-kanaal van Terry Harris op. De beelden zouden gemaakt zijn kort nadat William en zijn gezin ervan beticht werden zich niet aan de coronamaatregelen te houden.

"Je was ons hier aan het zoeken", citeert The Independent prins William in de video. "We zijn hier aan het fietsen met onze kinderen, we zagen je bij ons huis", klinkt het bij Kate Middleton. William maakt zich vervolgens kwaad: "Hoe durf je je zo te gedragen in het bijzijn van onze kinderen? Hoe durf je?"

"Hier rondlopen op zoek naar ons en onze kinderen? Ik ga zaterdag op een rustige fietstocht met mijn kinderen en je wilt me niet eens je naam geven. Je bent schandalig, je bent walgelijk, je bent het echt... Waarom ben je hier?", aldus William. "Bedankt om onze dag te verpesten. Ik dacht dat jullie het inmiddels wel hadden geleerd."

Aan The Telegraph zegt Kensington Palace dat de video een inbreuk is op de privacy van de koninklijke familie. Maandagavond was de video nergens meer te bespeuren. Het lijkt er dus op dat het Paleis omwille van de privacyschending meteen heeft ingegrepen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.