Prins Philip maakte zich net voor zijn dood nog heel kwaad op kleinzoon Harry: “Krankzinnig wat hij doet”

door: PMN
Prins Philip
Afbeelding bron: Photonews

Prins Philip stierf afgelopen week op de leeftijd van 99 jaar. Net voor zijn dood maakte hij zich nog boos om kleinzoon Harry.

Prins Philip heeft ook het interview gezien dat Harry en Meghan Markle gaven aan Oprah Winfrey. Gyles Brandreth, de auteur die de biografie van de vrijdag overleden prins Philip schreef, zegt dat Philip over dat interview niet te spreken was.

“Ik heb uit zeer betrouwbare bron vernomen dat prins Philip de hele toestand 'krankzinnig' vond. En die reactie verbaast me niet, want zo liet hij zich eerder ook uit over publiekelijke interviews die prinses Diana en prins Charles gaven in de jaren 90", citeert De Telegraaf Brandreth.

“Philip lag op dat moment in het ziekenhuis, maar dat maakte hem niet uit. Wat hem wel stoorde is dat ze zulke persoonlijke dingen openbaarden.”

“Hij was van mening dat een interview geven op zich niet erg is, zolang je het maar niet om jezelf laat draaien. En dat hele interview ging alleen maar over Harry en Meghan. Dat vond de prins ondoordacht en onnodig."