“Prins Laurent heeft een relatie gehad met die vrouw”
PMN

Prins Laurent ontkende met klem dat hij en zijn vrouw prinses Claire uit elkaar zijn. Hij doet dat nadat er geruchten opgedoken zijn.

Royaltywatcher Thierry Debels laat bij Showbizz24 uit over de kwestie. “Laurent is geen gemakkelijke man om mee samen te leven. Dus Laurent en Claire hebben een relatie waar af en toe spanningen hoog oplopen”, legt hij uit. “Vaessen zei vroeger al: ‘Het is goed dat die twee af en toe eens wat stoom afblazen’. 

“Een paar jaar geleden heb ik ontdekt dat Laurent een relatie had met een verpleegster in Italië. Op een gegeven moment heb ik van iemand de tip gekregen: ‘Let op dat is geen Italiaanse, maar een Belgische vrouw’”. 

“Dan ben ik een beetje beginnen spitten en bleek het inderdaad een vrouw te zijn uit het Brusselse en die vrouw was woest omdat wij hun relatie ontdekt hadden. We hebben destijds daarover in Story een verhaal geschreven.”

"De drang om zijn vrouw te bedriegen is fel verminderd"

“Als Laurent en Claire hadden willen scheiden dan had dat hét moment geweest. Laurent heeft toen niet de scheiding aangevraagd en Claire is half Brits dus die heeft een stiff upper lip zoals ze nogal eens zeggen.” 

Laurent is geen twintig meer en ik denk dat zijn drang om zijn vrouw te bedriegen fel geminderd is. Hij heeft ook gezondheidsproblemen door jarenlang ongezond te leven. Hij is te dik en heeft rugproblemen.” 

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.