Prins Harry woedend op één van de kleedsters omwille van Meghan: “What the hell is going on”
PMN

Prins Harry heeft zich destijds bijzonder boos gemaakt op één van de Queen haar kleedsters. Ze kon volgens hem niet voldoen aan de eisen die toen nog zijn vriendin Meghan Markle stelde.
 

"What the hell is going on”, zou prins Harry geroepen hebben tegen kleedster Angela Kelly. De kleedster slaagde er niet in om de tiara naar Buckingham Palace te brengen. Het was een eis van Meghan Markle dat dit zou gebeuren want ze wilde die dragen tijdens haar huwelijk. Het incident dateert van mei 2018.

Omid Scobie, één van de auteurs van het boek ‘Finding Freedom’, onthulde dit tijdens een tv-interview. Harry zou ook naar zijn grootmoeder Queen Elisabeth gebeld hebben om zijn beklag te doen over de kleedster.

“Ik weet verdomme niet wat er aan de hand is”, zei Harry aan de telefoon. “Maar die kleedster moet dit werk goed doen voor mijn toekomstige vrouw.”

Scobie zegt dat de uitbarsting van Harry diepere oorzaken heeft. “Harry had toen al het gevoel dat zijn familie alles deed om Meghan het leven zuur te maken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.